Muzika

Ninu Badrić napali zbog odjeće na svadbi prijateljice: Od tolikih stvari obukla se kao za kafu

Nina Badrić vrlo često privlači pažnju svojim modnim odabirima, ali ovaj put njenim fanovima se nije svidjelo šta je obukla na svadbu.

Nina i drugarica - Instagram

Nina je na Instagramu je objavila fotografije s vjenčanja prijateljice koje se održalo u Zagrebu.

“Kakav divan dan. Udali smo moju najdražu i najljepšu curicu. Sretno, Paula i Luka”, napisala je pjevačica u opisu objave.

Naime, pjevačica je za ovu ceremoniju odabra obući jeans hlače, crnu majicu i crnu jaknu. Uz to je iskombinirala veliku crnu torbu i zelene cipele.

Međutim, pratiteljima se nije svidio njen odabir ta mnogi smatraju da nije ispoštovala ceremoniju te da se obukla previše ležerno.

“Od tolike garderobe ona se obuče kao da ide na kafu u jeftinu seosku birtiju. Baš me zanima od svih vas koji je podržavate hoćete li i sami svojim prijateljima/prijateljicama ovakvi doći na ovako poseban dan”, “Pokazala si poštovanje u trapericama, svaka čast”, neki su od komentara. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh