Muzika

Nina Badrić objavila fotografiju sa srpskim kolegom, pratioci im poručili: ‘Kralj i kraljica’

U hashtagovima je najavila da će njih dvoje imati zajedničke koncerte 13. I 14. februara.

Nina Badrić -Ekspresstabloid.ba

jevačica Nina Badrić (49) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju s srpskim pjevačem Vladom Georgievim. “Kiša mi niz lice pada, ja neću kući jer idem sada s Vladom na druženje s medijima”, napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj poziraju nasmiješeni. U hashtagovima je najavila da će njih dvoje imati zajedničke koncerte 13. I 14. februara.

Pratitelji su im u komentarima uputila komplimente. “Prekrasni ste”, poručili su. “Wow, koja kombinacija”, zamijetili su. “Kralj i kraljica”, istaknuli su te dodali da su prekresni i slatki. Inače, Georgiev, koji je rođen u Dubrovniku, i Nina druže se već dugi niz godina. Podsjetimo, Nina je jučer objavila novu pjesmu ‘Pamtim’. „Pjesma “Pamtim” je moja najintimnija pjesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer “Pamtim” je sama pala iz duše. Emotivno sam je proživjela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva, a ja vjerujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju osobnu vezu s njom”, kazala je Nina, prenosi vecernji.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh