Muzika

ZVEZDE GRANDA, NOVA SEZONA, NOVA PRAVILA: Gostujući član žirija u prvoj emisiji Alen Ademović

U toku jučerašnjeg dana je snimljena prva emisija nove sezone “Zvezda Granda” koja će biti emitovana 21. septembra.

"Zvezde Granda" - Pulsonline.com

Tom prilikom je Saša Popović, kao glavni um iza ovog projekta, otkrio novine vezane za novu sezonu, prenosi pulsonline.

– Mi smo svi dobri prijatelji dok se kamere ne upale, a onda postajemo protivnici. Doduše, sad su oni protivnici, a ja više ne jer u ovoj sezoni više ne uzimam kandidate – počeo je priču za GrandOnline Saša, otkrivajući da produkcijski žiri, koji su činili on i Snežana Đurišić, više neće spremati za dalje krugove neke od takmičara koje ostatak žirija odbaci.

– Ako gostujući član žirija, koji se menja u svakoj emisiji, pritisne taster, kandidat može da bira između njega i nekog od članova stalnog žirija koji je, takođe, pritisnuo taster. Sa druge strane, ako niko od članova stalnog žirija ne pritisne taster, gostujući član žirija može, iako prethodno nije glasao, da se odluči da ga uzme u svoje okrilje, odnosno da mu postane mentor. To pravo smo Snežana i ja imali prethodne godine, ali ove smo ga ustupili gostujućim mentorima – zaključio je Popović.

U prvoj emisiji će gostujući član žirija biti Alen Ademović, nekadašnji vodeći vokal grupe “Miligram”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh