Muzika

Marija Šerifović o Džejli Ramović: “Prevelik teret je bačen na nju”

Prevelik teret je bačen na nju i najmanja greška se nije tolerisala, kazala je u “Večernjem studiju” Marija Šerifović, mentorica ovogodišnje pobjednice “Zvezda Granda” Džejle Ramović.

Džejla Ramović i Marija Šerifović - Expresstabloid.ba

Reći ću veliku istinu i mnogi će biti iznenađeni. Dok je Džejla pjevala, ja nisam imala pojma da je to ona, samo sam u jednom trenutku odreagovala i njoj dala glas. Tek kasnije kada je emisija završila rekli su mi ko je to“, kazala je na početku emisije Marija Šerifović, piše “N1“.

Marija Šerifović i Džejla Ramović – Blogspot

Dodala je da je na mladu Džejlu Ramović bačen prevelik teret u odnosu na ostale.

Prevelik teret je bačen na nju i najmanja greška se nije tolerisala. Ne može nešto da se nekome zamjera, a drugima da se to ni ne spomene“, istakla je.

Mlada zvijezda Džejla Ramović je kazala da se i u budućnosti namjerava baviti pop muzikom.

Nisam puno razmišljala o tome, ali nastaviti ću sa pop muzikom jer se u tome najbolje osjećam i ne bih “šarala“”, kazala je Ramović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh