Film i TV

Došli su do KRAJA – Hitno se oglasio Veliki šef: Zadrugari teška srca moraju da ispune ZAPOVIJED

Nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ako se to desi Veliki šef oštro reaguje i kazni pojedine učesnike jer nisu poštovali osnovno pravilo u “Eliti”.

srbija danas

Veliki šef odlučio je ovog jutra da podigne učesnike ”Elite” iz svojih kreveta, tako što im je pustio numeru, na koju niko nije mogao da ostane imun.

Neki od učesnika su ustali teška srca, dok su neki odlučili da daju sebi još malo oduška.Naime, neki od njih su već bili na nogama, dok su neki ipak ostali da još malo odremaju, a ukoliko ostanu duže nego što bi trebalo, rizikuju da budu žestoko kažnjeni i da nastane opšti haos.

Nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ako se to desi Veliki šef oštro reaguje i kazni pojedine učesnike jer nisu poštovali osnovno pravilo u “Eliti”.Pojedini takmičari se nekad previše opuste, ali produkcija je istakla da nema privilegovanih. Nedolično ponašanje i bilo kakvo kršenje pravila nikada nije prošlo neprimećeno,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh