Film i TV

Krofak STROGO OPOMENUT – prijeti mu oduzimanje honorara: Đedović mu šapnuo gdje je pogrešio i šta će se desiti

Poznati MMA borac i dalje ne zna šta znači kada se uđe u rijaliti i da nije poenta u trenutku.

01, September, 2023, Belgrade -Entry of the participants of the Zadruga 7 Eilt reality show into quarantine at the Hollywoodland hotel. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 01, septembar, 2023, Beograd - Ulazak ucesnika rijaliti soua Zadruga 7 Eilta u karantin u hotel Hollywoodland. Photo: Antonio Ahel/ATAImages.

Uroš Stanić ne prestaje da provocira Stanislava Krofaka . Ipak, Đedović mu je u tajnosti održao lekciju da ne sme da se kači za Uroša jer će da se spusti na njegov nivo i onda će ga svi razvlačiti napolju. Plus ako uđe u fizički obračun sa Urošem, preti mu gubitak honorara jer svi znaju da u Eliti vlada nulta tolerancija prema nasilju.

Đedović je ovo savete dao pred Majom Marinković, koja se složila sa Markom. Šta treba da uđeš u sukob sa Urošem da ti se smeje ceo svet. Treba sutra da izađeš na borbu i da te sprdaju. Onda ti kažu, nisam ti ja Uroš. Razmišljaj malo, nije malo sve u trenutku – rekao je Đedović kao iskusni takmičar. -Nije, nego – pokušavao je Krofak da se objasni.

-On kad te provocira ti kaži važi srce. Kad bude video da te en dotiče prestaće – rekao je Đedović,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh