Film i TV

Poznata prva učesnica “Elite 8” – omiljena rijaliti zvezda je potvrdila: “Potpisala je već ugovor” – iznenađenje za sve

Iako se “Elita 7” još uvek nije završila, sve je spremno za novi početak.

elita - srbija danas

Uroš Stanić, učesnik rijalitija “Elita 7”, tokom poslednjeg popodneva izneo je javnosti detalje o svom sukobu sa Milenom Kačavendom. Ovaj sukob je privukao veliku pažnju javnosti, a Uroš je odlučio da progovori o svemu što se događalo.

Kako je istakao, sukob sa Milenom je eskalirao zbog navodnog potpisivanja ugovora za osmu sezonu rijalitija. Uroš je tvrdio da je imao saznanja o tome da je Milena već potpisala ugovor za narednu sezonu, ali da je to krila od ostalih učesnika. Ne znam kako može da iznosi te priče iz spoljnog sveta? I kao potpisala je ugovor za Elitu 8! Žena imala tragediju, a tako se ponaša – otkrio je Uroš Slađi.

Otkriće Uroša Stanića izazvalo je burne reakcije među fanovima rijalitija “Elita 7”. Mnogi su bili iznenađeni ovom informacijom i komentarisali su da je ovo moglo dodatno zakomplikovati već napetu atmosferu u kući. Takođe, pojedini su podržali Uroša u odluci da javno progovori o ovom sukobu, ističući da je važno da se istina sazna.

Nakon što su izašle informacije o navodnom potpisivanju ugovora za osmu sezonu rijalitija, Milena Kačavenda se nije oglasila.Sukob između Uroša Stanića i Milene Kačavende definitivno je uzburkao javnost i dao novu dinamiku rijalitiju “Elita 7”. Saznanja o navodnom potpisivanju ugovora za osmu sezonu dodatno su zakomplikovala odnose među učesnicima, a ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh