Film i TV

Nenad Aleksić Ša NAPUSTIO Belu kuću: Miljana Kulić bila okidač – Evo šta se dogodilo

Nova drama kontroverznog repera!

Nenad Aleksić Ša - srbija danas

Skandalozni reper Nenad Aleksić Ša doživeo je sinoć u “Eliti” nervni slom zbog komentara cimerke Miljane Kulić u emisiji “Pitanja novinara”. On je i nju, kao i mnoge druge učesnike ranije, optužio da želi da ga odvoji od pevačice Mione Jovanović.

Napustio je emisiju i Belu kuću, otišao do dvorišta, pa do spavaće sobe, gde je urlao zbog Kulićeve. Ša nedeljama unazad doživljava slomove, kako zbog Mioninog ponašanja, tako i zbog komentara svojih cimera. Meni nije jasno… Ona govori kako sam joj ja rekao da je ona komentator… Šta priča bre, šta želi od mene – urlao je Ša, dok ga je Marko Đedović smirivao.

Miona se sve vreme čudila i hvatala za glavuPodsećanja radi, Kulićeva je pre toga dala svoj iskren sud o reperovom odnosu.

– Meni je i sve jasno i ništa mi nije jasno. Miona voli Stanislava. Mene ne drži mesto jer ja sve slušam. Ša je ušao ovde zbog Vanje, govorio je da je voli, Miona je inteligentna, ali se hvata za Ša i njegove reči, a Miona bi pojela svoj izmet da bude ovde. Ljudi budu po 30 godina u braku, pa se razvedu. Ja ne mogu da verujem kako se Ša ponaša, kao da mu je Miona centar svega. On se totalno ponizio. Meni se promenilo mišljenje o Stanislavu, onaj svingeraj, on je muška ku*va – rekla je Miljana,piše Srbijadanas

– Čega se Stanislav plaši – upitao je voditelj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh