Film i TV

JOCA NOVINAR dobio novi ELITNI projekat: Ovo su njegova RIJALITI zaduženja – Takmičarima će utjerivati strah u kosti

Vreme je da “Nova era na Pinku” počne!

Televizija Pink je odlučila da napravi pravu izmenu u svojoj programskoj šemi, te je uneto nekoliko novih projekata o čemu smo pisali već uveliko, te tu vest možete pročitati klikom na OVAJ LINK.

Jedan od projekata koji su uvrstili jeste i onaj koji će voditi Jovan Ilić, poznatiji kao “Joca novinar”. Reč je o rubrici “Rijaliti rešetanje” u okviru emisije Premijera vikend specijal.Novi projekat televizije Pink i portala Pink.rs je i ”Rijaliti rešetanje” autora i voditelja Jovana Ilića poznatijeg kao Joca novinar!

On je poznat po svom rešetanju mnogih rijaliti učesniika, pa je spreman da obiđe rodne krajeve učesnika Elite, ali i da otkrije ono što o njima niko nije znao. Nema sumnje da će Joca raskrinkati mnoge, a koje gradove će obići, pratićete kako na Youtube kanalu Pink.rs, tako i na RTV Pink, u okviru emisije ”Premijera Vikenda Specijal” svake nedelje u 18H.

U današnjem, prvom izdanju njegovog rešetanja videćete ekskluzivni intervju sa bivšim učesnikom rjalitija Franom Pujasom koji je snimljen u Zagrebu.Takoođe, Joca je obišao ljubavno gnezdo Stanislava i Mione, i prvi je zavirio u stanu u kojem su živeli. Otkrio nam je i da li je tamo zatekao neke Mionine stvari, a razgovarao je i sa njihovim komšijam,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh