Film i TV

ASTRONOMSKA KAZNA ZBOG NAPUŠTANJA “ELITE” – Ša doživeo nervni slom pa odlučio da ide iz rijalitija

Poznati reper tvrdi da on nije za ovaj televizijski program.

Nenad Aleksić Ša je slomljen nakon što je raskinuo sa svojom dvadesetak godina mlađom devojkom. Nije mu lako da prihvati d aje tsvar prošlosti a kamoli da uvidi da dobar deo krivice nosi i sam zbog svojih ljubomornih scena i konstantnih napada.

On se sada slomljen pojavio u pušioni gde pokušavaju da ga uteše i da mu udele po koji savet sada kada je između njega i njegove devojke, kako izgleda, zauvek gotovo. On je njima saopštio da želi da napusti Elitu. Njega su pokušavali da smire Marko Đedović i Žana Đorđević, ali to nije mnogo pomoglo jer je Ša vrištao kao da ga deru.

– Neću moći ovde da izdržim do kraja. Da li kapiraš da ja ludim? Ne igrajte mi se sa mozgom – vrištao je Ša.

– Neće , neće – pričala je uplašenim glasom Žana.

Njega su pokušavali da smire Marko Đedović i Žana Đorđević, ali to nije mnogo pomoglo jer je Ša vrištao kao da ga deru.

– Neću moći ovde da izdržim do kraja. Da li kapiraš da ja ludim? Ne igrajte mi se sa mozgom – vrištao je Ša.

– Neće , neće – pričala je uplašenim glasom Žana. Neće, neće, neće, to neće da se desi. Bitno e wjedino da ne nastavi da te j… sa svojim sitnim odgovorima – ponavljao je i Đedović koji je bio u šoku. Ipak to niej previše pomoglo te je Ša nastavio da viče,piše Srbijadanas

– Ne igrajte mi se više sa glavom. Nisam ja lik za rijaliti – pričao je Ša koji se već godinama unazad vraća u rijaliti sam. Hoćeš vode – pitala ga je Žana hladno, pošto i sama počela da gubi strpljenje zbog ove histerije koja drma zidove rijalitija u Šimanovcima.

– Neću ništa. Hoću napolje. Ne mogu bre. Svaki sekund razmišlja. Hoću napolje – vikao je Ša.

Ako se Ša bude držao ovoga i samovoljno napusti rijaliti, on ne samo da neće ostati bez honorara, nego će morati da plati astronomsku kaznu. Na šta će se odlučiti, ostaje nam da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh