Film i TV

HAOS U BIJELOJ KUĆI: Aneli POPILA TUĐE LIJEKOVE, sjedi ošamućena na podu i ne može da hoda – učesnici IZBEZUMLJENI uradili ovo!

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić bila je jako loše u Eliti, kada je uzela lijekove koji su bili prepisani Jovani Tomić Matoroj od strane doktora.

Aneli Ahmić

Naime, Aneli je sjedila na podu vidno ošamućena, a pored nje je sjedila Žana.

Ahmićeva se požalila Žani i Đedoviću da nije dobro, zatražila je da joj dovedu doktorku.

– Dovešću je ja, ali bolje da ti odeš – rekla je Žana.

– Žana ne mogu hodati stvarno, ne mogu hodati! – istakla je Aneli.

– Reci može li pritisak da mi neko izmeri, ne mogu hodati – nastavila je Ahmićeva.

– Nešto slano pojedi – uzviknuo je Đedović.

– Jesam – kratko je odgovorila Aneli.

Snimak se širi munjevitom brzinom na društvenim mrežama, a komentari se samo nižu. I dok su neki zabrinuti, neki su na šaljiv način prokomentarisali ovaj prizor.

– “Je l’ ukrala Matoroj lijekove ili joj je Matora dala”, “Ova pijana k’o letva” – glase samo neki od mnogobrojnih komentara ispod videa.

Srbija Danas


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh