Film i TV

“Prodali su me…” Anđela Đuričić SLOMLJENA, u bolu i nevjerici uspjela da IZUSTI samo ove riječi

Đuričićeva se suočila sa teškom situacijom.

Anđela Đuričić - srbijadanas

Anđela Đuričić je nakon otkaza na televiziji “Hajp” odlučila da svoje profile na društvenim mrežama iskoristi u svrhu oglašavanja, što gotovo svakodnevno i čini.

Crnogorka se nedavno našla u neprijatnoj situaciji, kada je njena bivša cimerka iz rijalitija i sadašnja voditeljka “Hajpa” Tara Simov, objavila njene eksplicitne fotografije, nakon čega su obnovile rat koji je započet još u “Zadruzi”.

Nakon toga, Anđela je nekoliko puta kroz svoje objave pokazala kako smatra da se sa vjerom u Boga može sve podneijti, a najnovija njena objava ponovo je u sličnom kontekstu.

– Doživjela sam da me prodaju baš oni koje sam kupovala ljubavlju. Ali, ja sam opet i svima, davala, sve najbolje od sebe. I kada me povrede, ja uživam pri pomisli da će me pamtiti kao onu koja je najljepše umijela da voli – podelila je Anđela na svom Instagram storiju.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh