Film i TV

Došlo je do ISKLJUČENJA: Veliki šef hitrom reakcijom povukao NEOPHODAN POTEZ

Ovo se čekalo i očekivalo.

srbija danas

Iako je Dan žena u Bijeloj kući započeo burnim svađama i psovkama, Veliki Šef organizovao je učesnicama “Elite” posebno iznenađenje, pa su se odmah zaputile u diskoteku, kako bi ovaj dan proslavile kako dolikuje.

Veliki Šef poslao je pismo na adresu Bijele kuće, a ovonedjeljni vođa Lejdi Di pročitala je o čemu je riječ.

– Draga Elito, čestitamo svim ženama 8. mart. Pozdrav, Veliki Šef – navedeno je u pismu u kojem su muškarci isključeni, jer je današnji dan posvećen samo pripadnicama ljepšeg pola, logično.

Nakon što je svim damama čestitao njihov dan, on je poslao poklone koji su ljepši pol u Bijeloj kući oborili s nogu, a zatim je započelo slavlje.

Žurka je krenula tako što je Samir Ramović otpjevao pjesmu Olivera Mandića ”Odlazim, a volim te” i time očarao ljepši pol, dok su muškarci pravili društvo damama i trudili se da im uljepšaju njihov dan.

Samir je svojim glasom očarao cimerke, pogotovo što ga nisu očekivale!

Pored toga, učesnice “Elite” danas su posebno raspoložene i srećne, jer su im pristigli pokloni od najbližih i podrške. One nisu mogle da sakriju radost zbog poklona i pažnje, a pored darovfa, svaka od njih dobila je i prelijepe bukete cvijeća, koji su upotpunili euforiju ovog posebnog datuma za svaku damu. Takmičarke Aneli Ahmić, Miona Jovanović, Žana Omnia, Vanja Živić, Jovana Cvijanović i Jovana Tomić Matora su sve bez izuzetka pokazale kako im prijaju i najmanji znaci pažnje.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh