Film i TV

Bivša zadrugarka doživjela SAOBRAĆAJKU – Kolima udarila U ZID kuće poznatog pjevača, jedva izvukla ŽIVU GLAVU

Nekadašnja učesnica rijalitija “Zadruga”, Jelena Golubović, ispričala je detalje nesreće koja je zadesila…

Zadruga - espreso

Bivša zadrugarka, Jelena Golubović, otkrila je da je prije izvjesnog vremena pazarila kuću na Avali za koju je dala 300.000 evra, te istakla da zbog gradnje koju je započela tamo sada provodi dosta vremena.

Naime, ona se prisjetila da je prilikom posljednjeg boravka na svom imanju imala tešku saobraćajku kad se svojim automobilom zakucala u zid jedne kuće.

Jelena Golubović – srbija danas

– Krivica nije bila moja, jer je put bio nepregledan. Nakon moje desila se još jedna nesreća. Udarila sam u zid kuće Rođe Raičevića, a od siline udarca auto je odleteo na drugu stranu i udario u drugu kuću. Imala sam sreću, kola su se rotirala dok nisu naletjela na drvo. Moj auto je iz korena iščupao tu tuju, a tuja je porušila cigle od spoljne ograde kuće. Mogla sam da poginem. U toku je sudski proces – otkrila je Golubovićeva za Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh