Film i TV

Aneli se bacila u AKCIJU SA DVOJICOM ukućana: Uradila TO Jašku pred nosom, zatečena u NEZGODNOM ČASU

Janjuš će da poludi kad bude saznao.

srbija danas

Učesnik “Elite”, Marko Janjušević Janjuš nedavno se pravdao Drvetu mudrosti da ga je Aneli Ahmić optužila da šalje tajne signale djevojkama.

Postavlja se pitanje da li se Aneli zapravo brani napadom, jer je upravo ona ta koja je uhvaćena u tom nedjelu.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama se može vidjeti kako se elitarka dala u akciju u Janjuševom odsustvu. Ahmićeva je držala bradu, potom pokazala kažiprstom smjer, a potom se izgubila u nepoznatom pravcu.

– Aneli salje neke šifre ustima i rukom prema Aleksi i Terzi, dok Janjuš nije tu – stoji u opisu na snimku.

“Ugovara trojku?”, “No i pokazala je prema kuhinji… i kamo je onda otišla?”, “Sve ona cake zna što ne treba”, “Zagadit će prostor gdje se nalazi i sa lažima i sa prljavštinom”, nizali su se komentari na mreži.

 

Srbija Danas


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh