Film i TV

Milica Mitrović objavila PRELIJEPE VIJESTI! Velika šefica oduševila iznenađenjem!

Veliko slavlje se pripremalo.

Život porodice Mitrović izuzetno je interesantan domaćoj javnosti, a fanovi Željka i Milice prate njihov svaki korak. Vlasnici Pink televizije gotovo redovno dele na mrežama sadržaj iz privatnog života, pa mnogi mogu videti kako izgledaju slavlja i proslave u njihovoj familiji, kao i svakodnevica i rad na najgledanijoj televiziji.

Mitrovići su sinoć slavili do ranih jutarnjih časova, a povod ne može biti lepši. Naime, ćerka Željka i Milice, Kristina proslavljala je svoj 24. rođendan.

Gala proslava upriličena je u restoranu, za porodicu i najbliže prijatelje koji su se okupili u Monte Karlu gde Kristina živi sa verenikom, ruskim milijarderom i biznismenom Ilijom.

Ponosna majka Milica je prva objavila na svom Instagramu trenutke sa proslave, uz pesmu “Srećan rođendan, princezo”, a potom je to učinio i Željko.

Oni su mezimici priredili veče za pamćenje, a pored dobre hrane i pića, na stolu se našla i rođendanska torta. Mnoštvo balona i buketa cveća pristiglo je za mladu Kristinu, koja nije skidala osmeh s lica., piše Srbija Danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh