Film i TV

“Kakvi su ovo roditelji? BLJAK” Razgovor Aneli i Janjuša o Alibabi ZGROZIO sve, narod u nevjerici

Pljušte komentari ispod videa.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić - screenshot

Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić već neko vrijeme potencira da sa Markom Janjuševićem Janjušem nema intimne odnose otkako se on vratio sa pomena pokojnom bratu Mihailu, zbog toga što se on napolju suočio sa osudama njihove veze.

Međutim, kako su njihova kretanja u kući pokrivena kamerama 24 sata dnevno, pored toga šta Aneli priča, svi mogu vidjeti i šta njih dvoje rade u krevetu.

Za razliku od nje, Janjuš se čak sprda sa onima koji smatraju da u žalosti ne bi trebalo da ima intimne odnose.

A na sve to, najviše se posprdao sa Anelinim bivšim partnerom Asminom Durdžićem, zvanim Alibabom.

Na jednoj stranici koja prati rijaliti dešavanja osvanuo je snimak uz koji u opisu stoji ironična opaska:

– Možda bude večeras nešto, nisu odavno – pisalo je, a ispod možete pročitati kako je tekao razgovor između Janjuševića i Aneli.

– Ne loži me, ionako nemamo odnos, koliko ono – rugao se Janjuš na račun toga što ih svi osuđuju zbog njihovih vrelih akcija, pa potkačio suparnika:

– Mogli bi večeras malo da se do’vatimo, da Alibaba vidi kad se vrati iz grada – rekao je.

– Vidiš kako on gleda, a lagao je kad si se vratio da smo imali odnos – držala se svoje priče Aneli, ali ju je Janjuš ironično presekao:

– Da, da… Znači, moraš da nemaš odnose, da bi nekoga žalio… Da, da… To su teorije polupismenih ljudi, ali polako… – reko je, a detaljnije možete pogledati OVDJE.

Ispod videa su se nizali komentari:

“Da li ovaj čovjek čuje šta priča?!”, “Kakvi su ovo roditelji? Bljak”, “Izgleda da baš vole da pričaju o Alibabi”, bili su samo neki od komentara.

Srbija Danas/Instagram/samo.realno6


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh