Film i TV

Dalilina majka Emina Mujić UDARILA na Dejana: Bivšem zetu ZAPRIJETILA: “Pokaj se, Allah zna šta je istina!”

Bila je oštra.

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević, završili su svoju ljubavnu romansu i brak još tokom petog serijala rijaliti formata “Zadruga”. Ipak, i dan danas se u medijima često njihova imena provlače u zajedničkom kontekstu, piše srbija danas.

Dejan je naime, sinoć premijerno prikazao na Hajpu svoju autorsku emisiju “D-cast”. Povodom izrečenog u istoj, oglasila se i Dalilina majka, Emina Mujić iz Šepka.

– Dejane sada znaš šta znači ogovarati nekoga, a ti si mene lično. Ni dužnu ni krivu, pričao si laži o Husi i meni. Nadam se da ćeš se jednom izviniti i pokajati se javno i reći ljudima. Dragi Alah zna šta je istina. Uvek sam ti želela najbolje, i ako te dragog Boga nije strah to nećeš priznati. Ako se toga bojiš, demantovaćeš sve – rekla je Dalilina majka, Emina.

Dejanova emisija je izazvala pravi bum na domaćoj sceni, mada je to i očekivano, budući da je pobednik “Zadruge 5”, a i publicitet ovom momku ni dan danas ne jenjava, piše Srbija Danas.

Srbija Danas/Hype


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh