Film i TV

Novi nivo ODVRATNOSTI: Jeziva svađa Aneli i Janjuša trese “Elitu”, razlog frapantan – Bolesnici bolesni

Mnogi su u šoku!

Janjuš i Aneli - srbija danas

Učesnici “Elite” i emotivni partneri, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš od jutros su počeli sa dramom.

Marku je Aneli zamjerila to što su njegovi, kako kaže, prijatelji za najbolje parove u rijalitiju naveli druge parove, a njih ne.

– Nisam rekao za ljude koji nas podržavaju, je l’ si ti normalna ženo?! Ružno sam rekao, ja sam ružno rekao, zabole me ku**c da li sam ružno rekao – rekao je Janjuš.

– Volim, jes volim ih i šta sad – rekla je Aneli.

– Bolesnici, bolesni. Ti si počela od juče: “Napu**o si”, juče bih napu**o tatu svoga. Boli me ku**c koga sam napu**o iskreno – rekao je Janjuš.

– Da, ja smatram da je naša ljubav prava – rekla je Aneli.

– Ja o našoj ne pričam – rekao je Janjuš.

– Tvoji prijatelji su nabrojali da su prave ljubavi baš te o kojima sada pričaš…- rekla je Aneli o njegovim najbližim osobama u rijalitiju.

– Ovde četvorke da rodimo neće verovati da je prava ljubav – rekao je Janjuš.

– Pa mogli bi iskreno… Dvojke neke – rekla je Aneli, a ispod su se nizali komentari.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

“Novi nivo odvratnosti”, “Ako je neko stvarno drug Janjušu onda neće podržati fejk vezu”, “Jadni njihovi roditelji”, bili su samo neki od komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh