Film i TV

Veliko SUOČAVANJE ZAKLETIH RIVALKI: Poslije mora uvreda i laži, došlo vrijeme za istinu – Ana nikad SPREMNIJA

Evo kada i gdje!

Nakon što je u rijaliti takmičenju “Zadruga6” osvojila drugo mesto, Ana Ćurčić se povremeno pojavljivala u medijima i često komentarisala torturu koju je pretrpela od Zvezdana Slavnića, koji ju je i prevario u pomenutom rijalitiju sa Anđelom Đuričić.

Anu smo u međuvremenu mogli da viđamo na društvenim mrežama, gde je vrlo aktivna, a nedavno je potpisala ugovor za “Hype” produkciju, o čemu se već dugo nagađalo.Nakon što je Ana došla na pomenutu televiziju, Anđela je dala otkaz. Iako je Saša Mirković, direktor kuće Hajp objasnio da te novosti u njihovoj kući nisu uzročno-posledično povezane. Međutim, mnogi su se setili da je nekadašnja zadrugarka Anđela u svojoj prvoj samostalnoj emisiji ugostila Jovanu Novakov Šmizlu, bivšu drugaricu svoje ljute rivalke Ane. Jovana nije štedela Anu, te je, između ostalog, istakla za kojim se sve Ćurčićeva lažima navodno poslužila pred ulazak u šestu sezonu rijaliti šou-programa “Zadruga”.Večeras će se u studiju Hype televizije suočiti dve bivše najbolje drugarice, a sada zakleti neprijatelji, Ana i Šmizla. Nekada najbolje prijateljice, a danas zakleti neprijatelji. Suočavanje Ane Ćurčić i Jovane Novakov Šmizle. Nakon mora izrečenih uvreda i laži, došlo je vreme za istinu. Ko je prevario, a ko je prevaren, zaključite večeras u 21h na Hype TV – govori se u najavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh