Film i TV

OGLASIO SE Zvezdan Slavnić po prvi put nakon otkaza Đuričićeve – Slavnić imao JASNU PORUKU za bivšu djevojku

Slavnić se rijetko kada izjašnjava po pitanju aktuelnih dešavanja, a sada je napravio presedan.

Anđela i Zvezdan - Youtube Printscreen/HYPE TV

Bivši učesnik šeste sezone “Zadruge”, Zvezdan Slavnić, nije u tolikoj meri aktivan u javnom životu otkako više nije deo rijaliti programa. On se s vremena na vrijeme oglasi na svom Instagram profilu, gde komunicira sa svojim pratiocima.

Ipak, sada je rešio da prekine ćutnju i oglasi se povodom vesti koja je goruća proteklih dana u svim medijima.

Naime, na društvenoj mreži Instagram osvanuo je Slavnićev stori koji je imao i više nego jasnu poruku.

Fotografija na kojoj aplaudira mnoge je asocirala na to da je saglasan s tim što je njegova bivša partnerka dobila otkaz.

Međutim, Zvezdan nigde to nije eksplicitno naveo, pa samo ostaje da nagađamo da li je ovaj aplauz imao takvu konotaciju.

Podsetimo, kada je došlo do otkaza na Hajpu, Anđela se javno obratila putem storija.

Ćao, ljudi. Znate da nisam aktivna već neko vreme na Instagramu, pa mi redovno šaljete poruke šta se dešava sa mnom. Da li radim i dalje na Hajp televiziji. Ovim putem želim da vas obavestim da je moja saradnja sa Hajp produkcijom završena iz meni poznatih razloga. Volim vas i ljubim, ne brinite za mene. Pošto verujem da će odmah krenuti teorije zavere, zašto, kako i da li idem na neku drugu televiziju, odmah da prekratimo to – neću imati veze sa apsolutno nijednom televizijom. Nada se da ste me razumeli, poljubac – napisala je Anđela.

Zvezdan i Anđela svoju romansu otpočeli su u prethodnoj sezoni rijaltija, a uskoro će se naći i na sudu.

Srbija Danas/Instagram/O. T.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh