Film i TV

“Uroše, CRKO DABOGDA” Najveća izdaja Janjuša, ovo nije očekivao od njega – Imat će TRAUME za čitav život

Kakva neviđena prodaja!

Janjuš i Uroš - srbija danas

Marko Janjušević Janjuš doživio je nevjerovatno iznenađenje od produkcije i dobio dugo priželjkivanog psa. Jaško, kada je poklon stigao, spavao u sobi za rehab, a njegov prijatelj Uroš Stanić mu je donio poklon.

U ovim teškim trenucima, pas kog je nazvao Jaka mu je velika utjeha.

Međutim, na Instagram stranici koja se bavi popularnim rijalitijem je osvanuo snimak momenta kada Jaško doziva Jaku, a ona se ne odaziva.

– Neće ni pas svakome, ali eto, ima Janjuš metodu kako da mu se obraduje – stoji u opisu snimka.

“Meni nešto žao ovog psa… nije za Janjuša pas. Pas nije igračka. Treba da mu se posvetiš, treba da imaš vremena za psa, to je odgovornost… Koliko vidim, ovaj pas se i boji Janjuša, neće kod njega. Treba mu uzeti psa i dati kokoške da čuva”, “Pravda za štene! Oduzmite psa ovom bolesniku”, “Jadan ovaj pas, doživeo je traumu sa ovim Janjušem”, “Uroše, crko dabogda, kud si mu uradio zadatak da to jadno kuče ispašta”, “Ma ljudi Zola sa Miljanom planirao da traže kuče, Zola planirao da traži rajsko ostrvo i da njemu dolaze elitari na ispovest. Janjuš ga kopirao, imao intervju sa zadrugarima kod Džastina, pričali da želi kuče. U ljubavi glumi Filipa Cara, ali teško je biti Car, Car je samo jedan, sve gluma radi plasmana”, “Bitanga jedna! Pa ima svo vreme da se posveti psu… šta drugo radi sem što se jaše sa onom debilušom”, “Pas nije za Janjuša. Pas ga se plaši. Oduzeti mu psa hitno, dok pas nije dobio traume za čitav život” – nizali su se komentari, piše srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh