Film i TV

“Da kucnem i ja o drvo da OSTANE OVAKO ZAUVIJEK” / Janjuš nekada ovako izjavljivao ljubav Maji, a sada Aneli

Turbulentna dešavanja ne zaobilaze učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, a sada pokušava da vrati stvari na svoje mesto i razgovorom razreši nesuglasice.

srbija danas

Učesnik “Elite” Marko Janjušević Janjuš se skoro vratio u rijaliti posle nesreće koja je zadesila njega i njegovu porodicu. Od povratka kamere ga ne napuštaju, a sad vidimo i najnovija dešavanja.

Po povratku u rijaliti, Janjuš je u par navrata i razgovora objasnio kako ne zna kako će verovati Aneli posle svih laži za koje je saznao po izlasku. Sada ga, sa druge strane vidimo sa Aneli Ahmić u nešto drugačijem izdanju.

Na video snimku, koji sledi možemo videti par kako zajedno sedi uživajući u suncu.

– Gde si bio ono sinoć kad si ulazio u rehab? Jesi li me video da izlazim iz rehab-a? Je l ti bilo drago kad sam te pozvala? – upitala je Aneli.

– Mhm… – usledio je odgovor Janjuša.

– Nisam to očekivao baš, ali s obzirom kakav sam intervju imao i šta sam sve rekao… – dodao je.

Posle kratkog razgovora usledela je razmena zagrljaja i poljubaca, pokazujući da ih emocije nisu napustile.

– Volim te najviše, najviše te volim – šaputala je Aneli.

– Znam – šapatom je odgovorio Janjuš.

Ubrzo su privukli i pažnju drugih zadrugara, pa je tako Ša kuckanjem u drvo poželeo da ovako ostane zauvek misleći na dve veze koje uspevaju da opstanu uprkos turbulentnim dešavanjima koja su se desilo, piše srbija danas.

Više o ovome možete vidjeti na videu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh