Film i TV

Otac pjevačice iz Bijeljine koja je poginula u Dubaiju oglasio se pred sahranu: Niko od članova porodice nije preuzeo sanduk?

Pjevačica iz Bijeljine Andrijana Lazić, koja je prošle nedelje stradala nakon pada sa 24. sprata u Dubaiju, danas će biti sahranjena.

Instagram/ andrijanaalazic

Andrijanin otac Nebojša Lazić oglasio se putem društvenih mreža pred sahranu, te je podijelio dvije njene fotografije.

“Ne vjerujem u smrt zbog toga što vidim zvijezde. One sijaju daleko, daleko u mraku, iako ih ne mogu dotaći, one postoje. Zbog toga ne vjerujem u smrt i znam da i ti sjajiš negdje tamo“, napisao je on.

Nebojša Lazić je na svom Facebook profilu objavio i kćerkinu umrlicu.

“Poštovani, sahrana naše drage Andrijane će se obaviti 19.01.2024 godine u 13 sati ispred kuće žalosti u Velinom Selu”, napisao je tom prilikom.

Andrijanina porodica je donijela odluku da danas, 19. januara, baš na dan sahrane, objave jedine dvije numere koje je snimila.

Tekstove za pjesme, koje je komponovao Goran Ratković Rale, napisala je Marina Tucaković pred svoju smrt. Marina nije uspjela da upozna Andrijanu, za koju je napisala dvije pjesme bržeg ritma. Nazivi numera koje će danas ugledati svjetlost dana, kako se pisalo, su: “Ubiću te” i “Perverzno”.

Tijelo umrle pjevačice dopremljeno je sinoć iz Ujedinjenih Arapskih Emirata na beogradski aerodrom Nikola Tesla.

Iako se pričalo da će tijelo preuzeti brat, niko do članova familije nije bio prisutan na aerodromu, a sanduk je preuzelo pogrebno preduzeće iz Bijeljine, piše n1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh