Film i TV

Saopštenje produkcije – Janjuš PONOVO NAPUŠTA “Elitu”: Potrebno mu je vremena da OVO saopšti

Marko Janjušević Janjuš napušta “Elitu” kako bi gostovao u emisi Ognjena Amidžića.

Večeras, gledaoci će imati priliku da uživaju u novoj epizodi “Ami G šoua” na TV Pink, gde će voditelj Ognjen Amidžić ugostiti aktuelne učesnike rijaliti programa “Elita”.

U prvom delu emisije, fokus će biti na razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji se nedavno vratio u Belu kuću nakon porodične tragedije.Nakon gubitka mlađeg brata Mihaila, Janjuš je napustio “Elitu” i proveo neko vreme sa porodicom u Prijepolju. Ovo će biti prilika da gledaoci čuju kako je Janjuš doživeo ovaj težak period, kako je izgledalo odrastanje sa Mihailom, kao i koliko mu je značila podrška bivše supruge Ene i aktuelnih učesnika “Elite”. Takođe, Janjuš će se osvrnuti na svoj odnos sa Anelom Ahmićem nakon povratka u rijaliti.S obzirom na porodičnu tragediju koja je zadesila Janjuša, prvi deo emisije biće posvećen njemu kako bi imao više vremena da detaljnije saopšti kroz kakav je period prolazio od gubitka mlađeg brata. Veoiku pažnju privuklo je ponašanje Aneli Ahmić, koja se po svaku cenu trudi da popravi odnose sa njim i ponovo uđe u vezu, ali on to odbija, jer kako kaže video je stvari koje su ga razočarale i porušile mu sliku o njihovom odnosu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh