Film i TV

PAO JE, A ENA GA RUKAMA PODIŽE: Prije samog ukopa Janjuševog brata, dogodila se scena koja je rasplakala i najjače

Na sahranu je došla i Janjuševa bivša supruga koja mu je i dalje definitivno najveća podrška u najtežem životnom trenutku…

srbija danas

Najmlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević (27), izvršio je samoubistvo, a porodica i prijatelji juče su ga ispratili na vječni počinak na groblju u Prijepolju, piše srbija danas.

Rodbina i prijatelji su u povorci dopratili kovčeg pokojnog Mihajla i okupili se da po posljednji put odaju počast mladiću, a najstariji brat Marko je održao govor.

– Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom lošem gradu… Naša sjećanja će biti lijepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime… Imat ćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole – jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata.

Izuetno teškim scenama prisustvovali su svi koji su došli da kažu poslednje zbogom najmlađem Janjuševiću. Marko nije mogao da prihvati činjenicu da njegovog najmlađeg brata više nema, pa ga je molio za oproštaj, a u jednom momentu se srušio na njegov kovčeg i zapomagao na sav glas. Tom prilikom prišla mu je njegova bivša supruga Ena koja ga je zagrlila i pokušala da ga podigne, a ovaj detalj nam potvrđuje da je upravo ona Janjušu definitivno najveća podrška tokom ovih teških dana.

Ove potresne scene probudile su veliku tugu kod svih prisutnih prijatelja i članova porodice, a dugo nakon sahrane, Janjuš i srednji brat Boris nisu želeli da se pomere i odu kući.

Podsjetimo, Janjuševa bivša supruga Ena Senić nikada se nije javno oglašavala po pitanju svog života, braka ili košarkaševog učešća u rijalitiju, a kada smo je pozvali nakon saznanja da je njegov mlađi brat pronađen mrtav, u želji da saznamo i plasiramo proverene informacije, Ena nije želela da govori.

– Sram vas bilo! Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji – poručila je bijesno Ena, iako je naša redakcija samo radila svoj posao, piše srbija danas.

Sve detalje sa jučerašnje sahrane pogledajte u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh