Film i TV

POTRESNE SCENE iz Prijepolja: Prizor u Janjuševom rodnom gradu KIDA DUŠU na komade, evo šta se dešava ispred porodične kuće

Danas u 12 časova počinje sahrana Mihaila Janjuševića koji je prije dva dana izvršio samoubistvo!

srbija danas

Tijelo Mihajla Janjuševića Janjuša (27), rođenog brata Marka Janjuševića, koji je prije dva dana izvršio samoubistvo, sinoć je stiglo u Prijepolje.

Ispred porodične kuće okupio se veliki broj ljudi i održalo se bdenje mladiću koji je sebi oduzeo život, a ekipa portala Srbija Danas našla se na licu mjesta.

U rodnog gradu Marka Janjuševića Janjuša, Prijepolju, jutros je bilo jako maglovito u gradu i nigdje nije bilo ljudi, a slika Mihajlove čitulje ispred crkve kida dušu na komade.

@srbija_danas SABLASTAN MUK: Janjuš je iz Elite došao u ženinu kuću, evo ŠTA SMO TAMO zatekli jutro nakon tragedije #markojanjusevic #janjus #janjuszadruga #tragedija #srbijatiktok #crnagoratiktok #balkantiktok #srbijadanas ♬ original sound – Srbija Danas

Sahrana Janjuševog mlađeg brata treba da počne danas u 12 časova, o čemu je on obavijestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kad je podijelio fotografiju čitulje.

Podsjetimo, nakon tragičnih vijesti, Marko Janjušević Janjuš je hitno izveden sa imanja u Šimanovcima, a po izlazu ga je sačekala supruga Ena, koja mu je i saopštila šta se desilo sa njegovim bratom, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh