Film i TV

Marija Kulić će poludjeti KADA VIDI OVO – Miljana i Zola zaboravili na kamere, potpuno se prepustili

Turbulentan odnos Kulićeve i Čolića podiže veliku prašinu već nekoliko godina, kako u Bijeloj kući, tako i u spoljnom svijetu. Oni su noćas odlučili da zakopaju ratne sjekire i uživaju.

Zola, Miljana i Marija - srbija danas

Učesnici “Elite”, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola odlučili su da sinoć spavaju u prostoriji za rehabilitaciju i sve nesuglasice “riješe” ispod jorgana, piše Srbija Danas.

Oni su nakon brojnih svađa, suza i prepirki ipak odlučili da “zaplešu” đavolji tango.

Nisu se previše obazirali na kamere, te su bez problema mijenjali poze i potpuno se prepustili strastima, što za njih nije ništa novo budući da su nebrojeno puta u rijalitiju bili intimni pred kamerama.

Poznato je da Marija Kulić nije za njihovu vezu, te je i više nego jasno da joj neće biti prijatno kada bude saznala za ovo, a da li je ovo znak da su se pomirili ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam da ispratimo, piše Srbija Danas .


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh