Film i TV

Uspomene Janjuševe MAJKE sa pokojnim sinom Mihailom slamaju srca – nije bila svjesna da će oduzeti život

Njoj je sigurno najteže dok treba da sahrani svog najmlađeg sina.

Mihailo Janjušević - srbija danas

Najmlađi brat rijaliti takmičara “Elite 7” Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje u žaslotsi.

Mihailova smrt, odigrala se 25. decembra, iznenadila je mnoge u javnosti pošto je na društvenim mrežama izgledao uvijek nasmejan.

Janjuša su momentalno izveli iz “Elite”, pa mu saopštili vijest o smrti rođenog brata, nakon čega se on oglasio putem Instagram profila:

– Da smo se barem zagrili kao nekada kada kada sam te željno čekao vidjeti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti donio punu torbu slatkiša, tad si me najviše volio od svih, kad si u dubku prvi put rekao mama tad si jeo smoki i imao 10 mjeseci, a ja i Boris se smijali, a sad plačemo mili moj. Kako si samo bio nemiran svi te grili, a ja se radovao…Sjećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa šeširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najljepši, kako ja to sada nekome da kažem kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor a svaki je bio tačan.. kako da kažem nekome da sam te najvise volio…kako da kažem da kad sam te vodio u zooloski vrt imao si 6 godina a ja 16, kako mili moj da ovo preživimo – navodi u objavi.

Mihailo nije često posjećivao porodicu, a sa braćom nije uopšte razgovarao, što Janjuša sada posebno izjeda. Međutim, Mihailo je čuvao uspomene sa majkom, pa je iste i dijelio putem društvenih mreža.

Na drugoj se našalio sa njom i okačio Instagram sliku na kojoj se dopisao:

– Majka me kulira – stoji u objavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh