Film i TV

RAZVELA SE ANA KORAĆ nakon nepunih godinu dana braka sa biznismenom

Starleta ga je krila od javnosti.

Starleta Ana Korać se ove godine udala i porodila, a već je stavila tačku na brak sa biznismenom, saznaje “Informer“.

Ana je njega sve vreme krila od očiju javnosti, a za njega se saznalo najpre na njenom rođendanu, ali ona o tome nije želela da govori po njegovoj želji.

Koraćeva se, nakon objavljivanja vesti o trudnoći, povukla iz javnog života. Ana se ni nakon porođaja nije vratila javnom životu, a fotografije svog partera i kada je objavljivala, krila je njegovo lice.

Nedavno su pokrenute i spekulacije da se Ana i udala za svog emotivnog partnera i oca svog sina kojem su dali ime Mateo, što je sada potvrđeno.

Međutim, Ana se od supruga navodno nedavno i razvela od njega.

– Ana je ćutala o vezi, o braku, pa je bilo logično da neće govoriti ni o razvodu, ali počelo je dosta da se priča o tome. Njih dvoje su se rastali i ona je ostala sa sinom u stanu koji je od samog početka bio prepisan na nju, a koji su kupili kada su dobili bebu. Sporazumno su se razveli, veoma brzo su se dogovorili o svemu. Ona je odmah vratila i svoje prezime u dokumentima, tako da je proces brakorazvodne parnice okončan. Obrisala je i fotografije na kojima je njen bivši suprug i time je stavila tačku na svaku sumnju da su i dalje zajedno – zaključio je izvor za Informer.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom, ali se ona nije javljala na broj dostupan redakciji.

Srbija Danas/Informer


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh