Film i TV

Poruka iz spoljnog svijeta za Janjuša… Njegova bivša supruga Ena DOLAZI U “ELITU”?

Sigurno je da će košarkaša ovo poremetiti.

Ena i Janjuš - srbija danas

Marko Janjušević Janjuš i dalje je jedan od najaktuelnijih učesnika “Elite”, prije svega zbog ljubavnog odnosa u koji je uplovio sa Aneli Ahmić, iako je govorio da ovako nešto neće napraviti jer mu je supruga Ena dala šansu za pomirenje prije rijalitija, piše Srbija Danas.

Izgleda da Janjuš nikako ne može da održi svoju riječ, pa se upustio u blizak odnos sa Ahmićevom ne mareći za to što je još jednom izdao sad već bivšu suprugu i majku njihove ćerke Krune.

Budući da se Ena nikada ne oglašava javno tokom njegovog učešća u rijalitiju, mnogi su kao vid njenog oglašavanja shvatili kada mu je u “Elitu” poslala gomilu neopranih i malih stvari, nakon čega je on doživio nervni slom.

Kako nam stižu praznici i postoji mogućnost da najbliži članovi porodice zadrugara uđu u Bijelu kuću pred Novu godinu, publika se pita da li će u tim momentima vidjeti Enu. To još uvijek nije poznato, ali je na Janjuševom Instagram profilu osvanula poruka, vezana za praznične poklone.

– Ako neko želi da pošalje Janjušu nešto za Novu godinu neka se javi u inboks… – objavljeno je na storiju njegovog profila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh