Film i TV

Rijaliti takmičar PONUDIO pomoć Radi Vasić “Za uspomenu, od tebe ću da PRIHVATAM”

Rada trenutno prolazi kroz izuzetno težak životni period, a jedan od malobrojnih koji joj je pritrčao u pomoć je jedan od najpoznatijih rijaliti učesnika.

srbija danas

Poznata rijaliti učesnica, koju je javnost upoznala u “Velikom bratu”, a nekoliko godina kasnije i u “Zadruzi”, Rada Vasić, javno je progovorila o borbi sa teškom bolešću.

Bivšu rijaliti učesnicu zaedsila je teška bolest, uprkos tome ona je i dalje vedrog duha i puna optimizma. Rada je u rijalitijima učestvovala sa članovima svoje porodice, a javnost ju je zavolela kao brižnu majku i šoumena. Sada je sa bivšim cimerom Brendonom na društvenoj mreži TikTok govorila o procesu hemioterapija.

Jedan od retkih poznatih imena koje se javilo Vasićevoj i ponudio joj utehu je upravo Branislav Radonić, poznatiji široj narodnoj masi kao Brendon. Njihv dvoje su razgovarali tokom Tiktok lajva na Radonićevom nalogu.

– Hoćeš da ti pošaljem neku periku? – pitao je Brendon.

– Imam malaksalost, znojim se, ne mogu to da podnesem. I za uspomenu, od tebe bih prihvatila… Imam bolove, umorim se, stvarno mi nije lako. Ta hemioterapija je teška terapija. Poplavela sam bila. Ja ne mogu, ja sam na pet minuta vikala: “Ne mogu”, ma mora bre, moram da ustanem! Ja spremam, čistim, spavam jedno sat vremena, kao da sam pijana. Ja ustanem! Odmah idem, umijem se malo – rekla je Rada.

– Jao Rado, rastužila si me sada. Baš mi je žao, nisam znao da si bolesna – rekao je Brendon.

– Nisam htela da se pojavim, nisam htela zbog kose, imam Brendone periku, ali ne mogu da je podnesem. Stavim kape i to, ali ne mogu da nosim kapu po kući. Dobre doktore imam, podržavaju me, vole me, tu terapiju primam, dolazi sanitet, doveze me i vraća me. Isto tako i Radeta i mene. Koliko bi plakao kada bi čuo da sam umrla, kada sada plačeš – rekla je Rada Vasić.

Podsetimo, Rada se juče snimila bez kose, pa uz video u kom kiti jelku poručila:

– Ovom prilikom želela bih svima da čestitam Novu godinu u malo drugačijem izdanju.

O Radi i njenoj porodici se nedavno naširoko pričalo, jer su njeni sinovi Mika i Giba odlučili da promijene pol, pa su sada žene i zovu se Ana i Ivana.

Srbija Danas/Blic/S.S.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh