Film i TV

Bivša zadrugarka MOLI ZA POMOĆ: Muž joj ostao BEZ OBA BUBREGA, njoj se vratila OPAKA BOLEST – Nemam NI ZA HRANU

Rada je malo nakon operacije promjene pola svojih sinova, saznala da boluje od karcinoma na dojci i sada je u teškom stanju.

Učesnica “Velikog brata” i “Zadruge” Rada Vasić, koja je u rijalitijima nerijetko učestvovala sa članovima svoje porodice, pokazala je na društvenim mrežama novo izdanje, dok je nedavno otvoreno pričala o teškom periodu kroz koji prolazi.

Bivša zadrugarka i majka poznatih blizanaca Mike i Gibe oglasila se na Tiktoku posle duže vremena i otkrila da joj se opaka bolest vratila, kao i da je zbog teških terapija ostala bez kose.

Ona je u lajvu na Tiktoku zamolila za novčanu pomoć, jer je i njen suprug teško bolestan i bez oba bubrega je. Njih dvoje svakodnevno idu u bolnicu na terapije, a kako je kroz suze rekla, novca im nedostaje i za osnovne namirnice.

– Molim vas, neka nam pomogne koliko ko može. Teško sam se razboljela, nije me bilo nisam htjela da se pojavljujem ovako bez kose, mnogo se loše osjećam. Mnogo mi teško idem na jake terapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet – pričala je Rada svojim fanovima.

Srbija Danas/Telegraf/društvene mreže


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh