Film i TV

Matora IZBEZUMLJENA zbog Anite “GADI MI SE, ne mogu da je gledam” – Svi pritrčali da je smire

Situacija iz dana u dan postaje sve teža i teža za Matoru, koja gleda slatke poglede i riječi između Anđela i njene žene, Anite.

U toku večeri bila je na programu emisija “Pitanja gledalaca”. Narod je kao i do sada postavljao pitanja o gorućim temama, a tako je bilo i ove večeri. Na čelu sa Milanom Miloševićem, goreo je Balkan!

Glavna tema, kao i svake nedelje, bile su Matora i Anita, kao i njihov sadašnji odnos koji je u rascepu već dugo.

– Do kad ćeš tolerisati Matorina vređanja? -pitao je Milan Milošević.

– Dok ne počne da mi smeta, sad me trenutno ništa ne vređa, to radi iz nemoći, tako će biti do kraja ali ja to neću trpeti. Ne mogu emocije da prođu samo tako odjednom ja to razumem. Mogu možda još mesec, dva, tri, više od toga ne mogu.Vidim da me je cela ekipa gledala sinoć – odgovorila je Anita.

– A ti Lakiću, vidim da sad braniš Matoru a do pre sedam dana si me podržavao i savetovao – dodala je Anita.

– Vanja i Matora su imitirale sinoć Anitu i Anđela, ja sam video – rekao je Milan.

– Ja nju kad vidim ja se tresem, ne mogu organski da je svarim, najviše bi volela da mogu da se obuzdam da ne radim neke stvari ali to nisam ja. Ja ću pre da izdržim pitanje gledaoca nego da se kontrolišem za te stvari. Pretvara mi se u gađenje, nestvarno mi je da se tako obukla, sevnule joj gaće, na šta to liči. Ja prema ovoj devojci nikad nisam bila loša, ništa loše joj nisam uradila, ja ne znam zašto mi ovo sve radi -odbrusila je Matora.

– Očigledno da ja treba da sedim u ćošku, da ne komentarišem ništa, da ne dišem, pa bi onda svima bila dobra. Ja tebe uopšte ne komentarišem, ne znam šta nije u redu sa tobom -dodala je Anita.

– Anita je toliko kvarna, ona je za svaku maipulaciju sa mnom pravila haos. Sve radi iz ega i na kraju ja ispadam kriva. Razmišljala sam i ne vodi me razum, žao mi je što imam reakcije na sve, da sam kao Anita bolje bih prošla sigurno – rekla je Matora.

– Postoje stvari koje se ni u snu ne opraštaju, treba samo da razmišljaš o tome, a ne o vašem mogućem pomirenju. Znači samo moraš da je zaboraviš. Za šta kukaš sad, ti si trčala i davala joj žetone i sad kao pričaš neke stvari o njoj. Kako da te poštuje ne – rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte na snimku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh