Film i TV

Ovo joj je TEŠKO palo – Dušica Jakovljević na novom radnom mjestu, ovako je izgledao PRVI radni dan

Novi početak!

Dušica Jakovljević - screenshot

Voditeljka Dušica Jakovljević je dala otkaz na Pink televiziji nakon deset godina rada. Ova vest zatekla je mnoge s obzirom da je ona uvek isticala to koliko joj je angažman na ovoj televiziji doneo u poslovnom smislu, a uskoro je trebalo i da proslavi svoj jubilej. Atraktivna voditeljka je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju i time pokazala kako joj prolaze prvi dani na novom radnom mestu.

Jakovljevićeva je prešla na drugu televiziju i tu će nastaviti svoju karijeru. Ona je izjavila kako joj je veliki broj kolega pružio podršku i da je sada tamo gde i pripada.

– Šesti let za tri dana, pretvoriću se u pticu realno – napisala je Dušica uz fotografiju sa aerodroma u Sarajevu.

Po svemu sudeći, voditeljki je teško i haotično da se navikne na novi tempo rada na drugom radnom mjestu.

Gdje je sve radila Dušice Jakovljević?

Ljubav prema radio novinarstvu otkrila je tokom srednje škole. U trećem razredu gimnazije dobila je priliku da na radiju “Akademac” vodi nekoliko emisija. Nakon toga je započela saradnju sa Televizijom “Palma” gde je uređivala i vodila omladinsku emisiju “Žurka”. Usledila je saradnja sa produkcijskom kućom “Emošn” gde je Dušica bila jedan od urednika i scenarista rijaliti šou programa “Veliki Brat”, emisije “Sve za ljubav”, te pisala scenarije za druge programe te produkcijske kuće. Nakon osam godina u “Emošnu” Dušica se „vratila“ na radio. Prihvatila je ponudu „S medija“ i za vrlo kratko vreme sa kolegama „podigla“ slušanost gradskog radija.

Jakovljevićeva je nakon toga prihvatila ponudu televizije “Pink” da postane urednica njihovog programa “Pink Vorld”. Vodila je program iz bekstejdža televizijskih takmičenja “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice”. Uporedo sa tim radila je i na drugim projektima, a potom je usledio i značajniji angažman ispred kamere kada joj je poverena uloga voditeljke rijaliti šou programa “Farma”.

Od avgusta 2017. godine vodi emisiju uživo koja prati dešavanja u rijalitiju “Zadruga”, pa je mnogi doživljavaju kao zaštitno lice tog “Pinkovog” formata.

Neposredan odnos prema takmičarima, tj. ukućanima u “Zadruzi”, kao i njihovim roditeljima, prijateljima i članovima porodice doprineo je popularnosti, ne samo emisije, nego i same Dušice Jakovljević.

Jedno vreme poznata dama je bila deo produkcijskog tima koji je odlučivao koji kandidati “Pinkovih zvezdica” zaslužuju da takmičenje nastave u studiju pred publikom, a tokom 2019. godine je bila jedan od članova žirija televizijskog takmičenja “Pinkove zvezde”.

– Od sedamnaeste godine je novinarstvo deo mog života… Tako da, zapravo ne znam za sebe besposlenu i uvek moram nešto da radim. To sam prenela i na svoju porodicu, pa posao i privatan život funkcionišu lepo i jedan drugom ne smetaju već se uzajamno pospešuju. Da nisam ispunjena u poslu, ne bih bila zadovoljna privatno i obrnuto – svojevremeno je istakla Jakovljevićeva za portal Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh