Film i TV

OTKRILA NEKE DETALJE: Dušica Jakovljević o otkazu na Pinku

Sve je prije nekoliko dana iznenadila vijest da je voditeljica Dušica Jakovljević dala otkaz na televiziji Pink na kojoj je radila prethodnih 10 godina.

Dušica Jakovljević - novi

Ona se sinoć pojavila na jednom događaju i tom prilikom progovorila o svojoj odluci. Jakovljević nije precizirala razlog odlaska sa ružičaste televizije, ali je otkrila neke detalje.

– Nije problem samo noćni rad, ja ću, ako treba, raditi danonoćno, problem je u efektivnosti tog rada. To je uticalo i na moje zdravlje… Nisu uvijek bili iskorišćeni svi moji potencijali – otkrila je ona, pa priznala u kakvim je odnosima sa čelnicima Pinka nakon otkaza:

– Što se mene tiče u sjajnim. Ja sam se zahvalila na 10 godina i saopštila da je vrijeme da odem. Postoje neki poslovni razlozi, naravno da se niko ne razilazi kada je sve sjajno – priznala je Dušica, piše express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh