Film i TV

ISTANBUL JE MOJA DRUGA KUĆA: Viki Miljković proslavila 100 godina Republike Turske

-Slobodno mogu da kažem da je naša druga kuća u Istanbulu.

Viki Miljković - Expresstabloid.ba

Osim što nosi titulu jedne od najpopularnijih pjevačica narodne muzike u regionu, najomiljenije članice žirija Zvezde Granda, Violeta Viki MIljković nosi i titulu uspješne poslovne žene, a u svijetu biznisa koji nema nikakve dodirne tačke sa muzikom.

Naime, ova pjevačica zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom vodi uspješan biznis po pitanju nekretnina kako u Beogradu isto tako i u Turskoj, tačnije u Istanbulu. U Istanbulu imaju vlastitu firmu, kancelarije, poslovne prostore, proizvodne pogone, pa tako veći dio vremena provode i u Turskoj.

Sav taj njihov poslovni uspjeh nije prošao nezapaženo ni kod Turske ambasade u Beogradu, pa su Viki i Taške mešu mnogobrojnim zvanicima bili počasni gosti na proslavi, povodom 100 godina postojanja Republike Turske. Lično ih je dočekao ambasador Turske Hami Aksoy, a Violeta i Dragan su se srdačno zahvalili na pozivu i ukazanom povjerenju da budu dio te svečanosti.

-Slobodno mogu da kažem da je naša druga kuća u Istanbulu. Svaki naš dolazak tamo je poseban događaj, doživljaj i svaki put želimo da ostanem malo više nego što smo planirali. Imamo odličnu saradnju sa poslovnim partnerima u Turskoj. Jednostavno to je zemlja puna sunca, ljubavi, poštovanja i istinkog gostoprimstva – rekla nam je Miljković, piše express.

Bato Šišić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh