Film i TV

“Zvezdan je jedan VELIKI NASILNIK…” – Ana Ćurčić JAVNO RAZOTKRILA kroz šta je prošla sa Slavnićem

Otvoreno o svemu…

Ana Ćurčić - screenshot

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga 6” Ana Ćurčić oglasila se na prenosu uživo putem aplikacije Instagram, gde je otkrila za svoje pratioce istinu o njenom odnosu sa Acom Bulićem, kao i o komentarima i osudama pod kojima se poslednjih dana nalazi, piše srbija danas.

Pre svega, pratiocima je stavila doznanja da nikada nisu bili u boljim odnosima, ali da još nije bilo pomirenja.

O svom bivšem partneru i učesniku rijalitija Zvezdanu Slavniću nije želela puno da razgovara, ali je samo imala potrebu da istakne da je prema njoj bio nasilnik i da ona nije prva žena prema kojoj se tako ponašao.

– Ne zanimaju me rijaliti fanatici. Zvezdan Slavnić je jedan veliki nasilnik i nisam prva žena koju je tukao, to je to. Pitala bih ljude kako bi se snašli na mom mestu? Podignu noge, pa onda – govorila je Ana Ćurčić, pa se nadovezala na kontradiktornosti za koje je optužuju gledaoci još otkako je bila učesnik šeste sezone “Zadruge”.

– Donose mi sud prema rijalitiju, a 99% vas bi ušlo da je na mom mestu – odgovorila je Ana na negativne komentare, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh