Film i TV

Aleksandra Prijović: Nikog nisam natjerala da me sluša, Rozga mi je jedina čestitala

Filip ima svoju majku Zoricu, tako da ja nisam Brenina snaha.

Aleksandra Prijović i Lepa Brena - Screenshot

Mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović najavila je i peti koncert u zagrebačkoj Areni, i time postala prva i jedina žena koja je uspjela da rasproda najveću dvoranu u Hrvatskoj.

Tim povodom Aleksandra je progovorila o brojnim temama koje su i te sada aktuelne.

– Kada je muzika u pitanju, ja mogu sve da poslušam. Svako ima neki svoj ukus. Ja nisam nikog natjerala da me sluša, muzika je za mene najljepša stvar, cijeli život sam okružena njome. Gdje god da odem i gdje god da izađem, važno mi je da je muzika kvalitetna. I gdje god da izađem, važno mi je raspoloženje – nekad mi paše nešto lagano, nekad pop, nekad nešto drugo… Kad je muzika u pitanju, tu sam jako široka. A neko ko ne voli moju muziku, ne mora ni da je sluša – istakla je ona.

Aleksandra je otkrila i da li će na nekim koncertima doći i njeni prijatelji iz djetinjstva.

– Naravno, doći će svi moji prijatelji iz Belog Manastira. Moram da pozovem sve drugarice – dodala je ona.

Kako je dalje istakla, Brena još uvijek nije upoznata sa činjenicom da je Prija zakazala petu Arenu.

– Mislim da ne zna još uvijek za petu Arenu. Čule smo se, ali joj nisam rekla. Čestitala mi je na ostalim objavama i koncertima – kaže Aleksandra, pa odgovora da li joj smeta što je nazivaju Breninom snahom:

– Filip ima svoju majku Zoricu, tako da ja nisam njena snaha. Sretna sam što sam u porodici i imam priliku da me savjetuje jedna legenda. Iako je ona za javnost Lepa Brena, ona je prvenstveno dobar čovjek. Znači mi svaki njen savjet.

Aleksandra je priznala da joj je za sada jedino Jelena Rozga uputila riječi podrške.

– Imam ovdje mnogo prijatelja, ali od javnih ličnosti, zasad, mi je samo Jelena Rozga čestitala – rekla je ona za Jutarnji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh