Film i TV

JK OBJAVILA SNIMAK SVAĐE SA CECOM IZ SUDNICE! Ceca joj uputila BRUTALNE riječi, KARLEUŠA GALAMILA- “Je l’ vi to dopuštate u Vašoj sudnici?”

Jelena Karleuša objavila je na društvenoj mreži Iks snimak suđenja sa svojom ljutom rivalkom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović - Net.hr

Pjevačica Jelena Karleuša krišom je snimala ročište koje se održalo sa Svetlanom Cecom Ražnatović, piše Novi.

– Grobovi žuljaju i to pošten čovjek neće da prešuti, a na onoj strani je puno grobova – rekla je Jelena.

– Upravo jedan grob sjedi preko puta s naočarima – rekla je Ceca Ražnatović.

– Upravo mi je rekla da sam grob s naočarima. Je l’ vi to dopuštate u Vašoj sudnici? ‘Ajde sada unesite to u zapisnik, i da vam avokat prijeti da nećete dobro proći – obratila se Jelena sudiji.

– Da li sam ja grob sa naočarima? Oni koju su pokušali da nas pomire nisu dobro prošli, ali to niste dobro čuli? – nastavila je ona.

– Sudija je l’ moguće da ona galami u Vašoj sudnici? – dodala je Ceca.

VIDEO:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh