Film i TV

SLAVNIĆ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU POZNATE PJEVAČICE: Bivši zadrugar priznao sve o novoj vezi – ne skida osmijeh s lica

Otkrio razlog zbog kog se povukao iz javnog svijeta…

Zvezdan Slavnić - ata images

Bivši rijaliti takmičar, Zvezdan Slavnić, posljednjih mjeseci privlači veliku pažnju javnosti svojim postupcima i ponašanjem.

Slavnić je postao meta glavnih vesti kada je u Zadruzi 6 na očigled javnosti prevario ženu Anu Ćurčić sa takmičarkom Anđelom Đuričić.

Bivši zadrugar od tada ne prestaje da intrigira javnost.

Poslije dugo vremena izvan objektiva medija, viđen je juče na promociji pjesme Silvije Đogani, a društvo mu je pravila niko drugi do njena mama, Slađa Delibašić!

Slavnić je prisustvom iznenadio mnoge, pa je medijima otkrio otkud to da je ponovo među poznatima i koji je bio razlog njegovog povlačenja iz javnog svijeta.

– Prijalo mi je da dođem, nikada nisam bio na ovakvom događaju. Nisam se povukao, pustio sam da sve teče svojim tokom. Kao što vidimo mijenjaju se neke stvari – izjavio je Zvezdan.

Dugo se mislilo da mladi neženja samuje nakon raskida sa Anđelom, međutim Zvezdan je priznao da je ponovo počeo da izlazi sa djevojkama.

– Nekad izađem sa djevojkama, večera i to, ali se nisam upuštao u ništa ozbiljno – obijelodanio je bivši zadrugar, a onda iznio u javnost i to da više nije ni u kakvom kontaktu sa nekadašnjom nevjenčanom suprugom Anom Ćurčić, kao ni sa bivšom djevojkom Anđelom.

– Sa Anom ne pričam od kada sam izašao, a sa Anđelom nemam kontakt već dva, tri mjeseca – rekao je Slavnić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh