Film i TV

ČEKA GA ISTA SUDBINA KAO S MAJOM MARINKOVIĆ: Janjušu i Aneli ne prognoziraju svijetlu budućnost

Ponovljen scenario?

Janjuš i Aneli - srbija danas

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić prisniji su nego ikad, a odlazak na Rajsko ostrvo je dodatno uskomešalo strasti ovo dvoje učesnika “Elite”

Oni su redovno na meti osuda svojih cimera, a sada je i Miljana Kulić dala svoj sud.

– Kako tebi izgledaju Aneli i Janjuš? – pitao je Darko

– Mislim da se Janjuš zaljubio, kao na početku sa Majom se ponaša i ide po imanju i gleda da li ga prate kamere i traži Aneli. Biće on sa Aneli sigurno, ona je poludjela za njim, ali joj ja budućnost sa Janjušem ne vidim. Ide sa kuku na lele. Najviše mi je žao Krune, kako će opet da joj objasni scenario sa Aneli koji je već bio sa Majom. Biće isto kao sa Majom, možda i gore – rekla je Miljana, piše Srbija Danas.

Da li će se Miljanije prognoze obistiniti i šta će biti s Aneli i Janjušem ostaje da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh