Film i TV

PRIJETIO PRODUKCIJI PROTIVNO PRAVILIMA! Histerično napušta “Elitu”? Burna noć na imanju u Šimanovcima

Karambol kakav se ne pamti!

Sinoć je u rijalitiju “Elita” održana emisija “Gledanje snimaka” koja je izazvala burne reakcije i komentare kod zadrugara, budući da su raskrinkani pred gledaocima. Ipak se od kamera ne može ništa sakriti, ma koliko učesnici mislili da su lukavi i namazani. No, ono što je izazvalo pravu pometnju među stanarima Bijele kuće, jeste ucenjivačko i prijeteće ponašanje takmičara Nenada Aleksića Ša.

Reper je tokom jučerašnjeg dana, ali i noći doživio nervni slom tokom pomenute emisije zbog toga što mu se nisu dopala pitanja koja je dobio vezana za suprugu Vanju Aleksić. Najavio je svoj bijeg iz “Elite”, a potom tražio razgovor sa produkcijom, koji nije dobio, te je nastavio da kuka.

– Okej, ja sam učesnik kao svi. Ali ako ja ne mogu da dobijem jedan razgovor… Sve okej,… Sve je okej… Gdje su reporter? Hajde, bre, više… Sj*ban sam, kao g*vno se osjećam. Ako nisam zaslužio jedan razgovor… Sat i po kukam. Uopšte mi se ne ostaje ovdje. Na ovaj fazon mi se uopšte ne ostaje – govorio je Ša.

– Da li te je Vanja ispratila ovdje? – pitala je Miljana Kulić.

– Ne, pričali smo. Ne mogu da izdržim jedno takvo pitanje. Sutra treba na novinarima da me unakaze? Ja vidim da je poenta da idem kući… Mene neko da razbudi? Ja sam oživio ovaj rijaliti… Kakvo razbuđivanje na početku, nisam sjedio i ćutao… Ali dobro, ima aktivnijih… Možda treba da muvam ribe? Ja sam i dalje u braku i opštinski i crkveno, volim ženu. Tu vrstu rijalitija neće vidjeti niko. Ovo nije “Zadruga 4” – odgovorio je reper.

– A što ste se posvađali? – pitala je Kulićeva.

– Nebitno, nemoj da me ispituješ. 15 godina me podj*bavaš – poručio je reper.

Ša je otišao do kapije, a potom se vratio.

– Šta je bilo? – pitao je Đedović.

– Ništa, rekao sam sve. Sutra ujutru kad dođu reporteri, ako ne budem imao razgovor, idem, ne pada mi na pamet! Izlazim, makar se slomio i razlomio – poručio je Ša, prijetećim tonom što je strogo kažnjivo, budući da je upreneo protiv produkcije, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh