Film i TV

“PREVARILA JE NACIJU”: Nikola Lakić se obrušio na Aneli Ahmić, pa je uporedio s Anom Ćurčić

U toku je emisija “Pitanja gledalaca” koju vodi mlada voditeljka Maša Mihailović. Učesnici “Elite” će danas odgovarati na sva pitanja koja zanimaju publiku i tako razreše mnoge goruće teme.

U jednom trenutku Nikola Lakić se javio za komentar i tom prilikom dao svoje viđenje situacije kada su u pitanju Aneli Ahmić i Asmin Durdžić.

Samo da prokomentarišem ovu osobu koja ima sliku, a nema ton, a to je Aneli. Nije mi žao što sam se obrušio na Aneli prvo veče kad je ušla ovde. Pokušavala je da prevari naciju, kao što su i prošle godine to pokušavale neke dotične persone sa tom njenom pričom.

– Ona je pokušala da obmane narod kao Ana Ćurčić prošle godine. Kad se sve iskristalizovalo i pokazalo ko je kakav da napravim paralelu između te dve ličnosti. Sad je rekla kako je pratila sa suprugom rijaliti i pikirala je Janjuša kao što bi i Cara da je ovde. Janjuš treba da se odvoji od nje i bude šmeker. – rekao je Lakić.

– Ona je meni rekla da sam loš otac, bilo šta je mogla da mi kaže, samo to ne – rekao je Janjuš.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh