Film i TV

PORUKE SKANDALOZNOG SADRŽAJA! Asminov otac iznio neoborive dokaze protiv Aneli – “Bebine stvari se ucrvale!

Bruka i sramota!

Youtube/Hype TV/Srbija Danas

Aneli Ahmić i dalje u “Eliti” sebe pokušava da predstavi žrtvu, unesrećenu ženu koju je muž sa malim detetom ostavio zbog Stanije Dobrojević, međutim, svakog dana u javnost isplivavaju različiti detalji tog odnosa koji se ne poklapaju sa njenom pričom.

Kako je čitava situacija otišla predaleko, osim Asmina Durdžića koji se svakodnevno oglašava i iznosi određene dokaze protiv Ahmićeve, sada je to učinio i njegov otac Mustafa.

Mustafa Durdžić je na svom Fejsbuk profilu objavio glasovne poruke koje je, po svemu sudeći, Aneli slala Asminovoj majci, a koje su u najmanju ruku bruka i sramota!

– Ovako se moja snaha obraćala mojoj supruzi još 2021 godine. Pa ko je ne bi volio takvu. Njoj je najveći problem bio higijena. Moja supruga 9 puta operisana u penziji bila je prisiljena da ide njoj čistiti stan. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrva. I vi svi mislite da sam ja loš čovjek a moja žena loša žena. Moja žena je najbolja osoba na svijetu. Dušu će dati ali traži da joj se uzvrati bar lijepim riječima – poručio je Asminov otac pored objavljenih glasovnih poruka u kojima Aneli vrijeđa i psuje svoju svekrvu, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh