Film i TV

PODNIJELA 28 KRIVIČNIH TUŽBI PROTIV ZVEZDANA I IVANA! Ana Ćurčić ovo ne prašta: “Morat će da plate!”

Presavila tabak!

Zvezdan Slavnić I Ana Ćurčić - Printscreen/jutjub/zadrugaofficial

O odnosu Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića se priča i piše već mjesecima unazad. Sada se pojavila vijest u domaćim medijima da je Ana odlučila da podnese tužbu protiv bivšeg partnera, ali i protiv bivšeg cimera, Ivana Marinkovića.

Ana ne želi da pređe preko toga što se u javnost iznose laži o njenom privatnom životu i što joj se spominju djeca. Oni će svoj sukob sa društvenih mreža preseliti u sudnicu i tamo će riješavati sve nesuglasice. Bivša zadrugarka je u toku jučerašnjeg dana podnijela 28 krivičnih tužbi protiv Zvezdana i Ivana, piše Informer.

– Zvezdan Slavnić i Ivan Marinković svakodnevno snimaju lajvove na Tiktoku i ostalim društvenim mrežama, ali i gostuju po TV emisijama, u kojima samo o Ani pričaju! Iznose laži na račun njenog privatnog života, a spominju joj i djecu, koja nisu javne ličnosti, niti su ikada bila dio rijalitija. Zbog toga je, kako bi zaštitila njih, ali i sebe, odlučila da podnese krivične tužbe protiv obojice! U tome joj je pomogao Aca Bulić, koji je angažovao najpoznatiju advokatsku kancelariju i ona će je ubuduće zastupati – rekao je dobro obaviješten izvor za “Informer”.

Ana Ćurčić je potvrdila ove informacije za domaće medije.

– Tačno je da sam presavila tabak i da sam tužila obojicu! Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer smatram da je sudnica mjesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šou-biza. Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način, i to više nikada i nikome neću dozvoliti – kaže Ana Ćurčić i dodaje da njih dvojica neće biti usamljeni, već da će se pravnim putem obračunati sa još mnogima.

– Svako ko u “Eliti” bude iznosio o meni neistine takođe će biti predmet tužbi ubuduće! Svjesna sam da su neki učesnici ušli u ovu sezonu na konto mog imena i ja im želim dug ostanak i što bolji plasman, ali ako se njihovo učešće bude baziralo na mom liku i djelu, moraće da plate. Ja sam bila učesnica prošle sezone, ali ove nisam, i kao neko ko više nije dio javnog života, imam pravo na to da zahtjevam privatnost. A posebno na to imaju pravo moji članovi porodice, prijatelji i Aca Bulić, koji je bio moja podrška i još je to – kaže Ana i dodaje da se na ovu temu više neće oglašavati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh