Film i TV

OBJAVIO PRIVATNU PREPISKU SA MIRKOVIĆEM! Milan Milošević priložio neoboriv dokaz i otkrio istinu o otkazu

Voditelj ne želi da dozvoli da ga optužuju da laže!

Sinoć je kao bomba odjeknula vijest da je Milan Milošević prekinuo saradnju sa Hajp televizijom. On je mjesecima bio zaposlen na pomenutoj televiziji, a juče je riješio da obavijesti javnost putem svog Instagram profila da je dao otkaz i da je vrijeme da krene svojim putem i da prekida saradnju sa ovom produkcijom.

– Dragi moji, o svemu vas obaviještavam, pa želim da od mene saznate da sam danas dao otkaz na Hajp TV na kojoj sam radio nekoliko mjeseci. Njima želim da se razviju i budu gledana televizija, a mi se gledamo i idemo naravno u nove pobjede. Voli vas vaš Milan Milošević – glasilo je kratko i jasno saopštenje nekadašnjeg voditelja Zadruge.

Nakon ovog oglašavanja, usledio i odgovor vlasnika ove medijske kuće, Saše Mirkovića.

– Ove takozvane “grudne voditeljske zvijezde” navikle da “maznu” lovu, odleže na plažama cijelo ljeto, dođu na posao 7h i 18min za 5 mjeseci, potroše tuđu lovu i kad im kažeš da moraju da dolaze na posao za platu koju dobijaju, oni odmah bježanija. Ne želim da vjerujem da imamo i drugog prevaranta iako tvrdi da nije. Vrijeme će pokazati… – glasila je izjava Saše Mirkovića.

Potom je u medije dospio zvaničan dokument kojim se dokazuje da je Milan Milošević dobio upozorenje pred uručenje otkaza, kako je navedeno, zbog neispunjavanja radnih obaveza i kršenja odredaba ugovora o radu kojim je zasnovana saradnja sa Hajp produkcijom.

Međutim, Milan je sada putem svojih društvenih mreža ukazao na to da je on prvo obavijestio svog poslodavca putem mejla da daje otkaz, a dva sata kasnije mu je stiglo upozorenje o otkazu od strane Hajpa.

– Poštovani, obaviještavam vas da jednostrano, bez navođenja razloga, raskidam ugovor od 19.4.2023. godine – napisao je Milan u 11. septembra u 15:54, a onda je uslijedio odgovor Hajpa u 17:51 i poslato mu je upozorenje o postojanju razloga za otkaz Ugovora o radu, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh