Film i TV

“VAS MOŽE DA LAŽE, MENE NE!” Ša pobijesnio nakon intervjua svoje žene, ništa od pomirenja!

Reper zapijenio na Vanju.

Vanja i Sha - srbija danas

Nakon što je Vanja Aleksić, još uvijek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, dala svoj prvi intervju nakon odluke da se razvede, reper je potpuno pobijesnio i tim povodom se oglasio na društvenim mrežama.

Iako je prije samo nekoliko dana javno molio suprugu da se pomire, te svaljivao krivicu za razvod na sebe, reper je sada promjenio ploču.

– Ne šaljite mi snimak jer ono što neko izjavljuje za medije u postupcima je pokazao sasvim suprotno. Vas može da laže, ali mene ne. Mnogo toga vi ne znate. Riječi su jedno. Djela su užasna – napisao je Nenad Aleksić Ša na Instagramu, piše Srbija danas.

Podsjetimo, Vanja je otkrila da je još uvijek udata za Nenada, a potom je otkrila zašto je dodala reperovo prezime na prezime svog bivšeg muža i oca njenog djeteta.

– Još uvijek sam zvanično udata. Prezivam se Aleksić Ignjatović, to sam odlučila zbog sina, da se Nenad ne bi ljutio… Zato što je moj sin Ignjatović, samo iz tog razloga sam dodala Aleksić – objasnila je bila Vanja, ali razlog zbog kog je otišla od Nenada nije željela da otkrije.

– Mislim da to treba da ostane između nas dvoje. Imali smo nesuglasice, kao u svakom braku, ali mislim da je za sad ovako najbolje, da damo jedan drugom vremena da razmislimo o svemu. Najbolje da ostane između nas, ostaću dosljedna da ne govorim o tome. Neću da dajem na značaju ljudima da mogu da pišu svašta nešto. Svašta se pisalo, ali se ništa ne zna. Samo mi znamo šta je tu bilo, nećemo javno da pričamo, to je naša intima – kazala je tiktokerka tada za “Hype”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh