Film i TV

HAOS I VRIŠTANJE U KUHINJI ZADRUGE: Kačavenda prijeti oružjem i ubistvom – pojavio se necenzurisani snimak

Kuma pukla.

Milena Kačavenda - srbija danas

Milena Kačavenda, ili kako je još poznata u narodu kao “kuma” “pseudokuma” “kuma nacionale” i “lažna kuma”, i dalje intrigira javnost nakon ulaska u sedmu sezonu najgledanijeg rijalitija. Ona voli da njeguje imidž “alfa ženke” te su mnogi iznenađeni njenim “mafijanjem” u imaginariju u Šimnovcu, piše Srbija Danas.

Ipak, ovog puta je otišla još jedan korak naprijed u svojim “madrina mafioso” izjavama.

Ipak, Kačavenda je pored toga što je žestoka na izjavama, takođe, vrlo vrijedna domaćica. Ona je boravila u kuhinji i prala sudove, dok se jedna od njenih cimerki naglas požalila da je kafa koju je tu ostavila naprasno nestalo, što je bivšu prijateljicu Ane Ćurčić vidno izbacilo iz takta.

– Ko je uzeo kafu, alo?! Svi su odnijeli, je l’? Ne mogu da vjerujem, kakvi debili, ja bih ovdje nekome pucala u glavu! Bolje da ćutim – vikala je Kačavenda u Bijeloj kući. što su kamere naravno zabilježile, a u komentarima ispod snimka koji kruži internetom nisu imali lijepe riječi za “kumu nacionale”:

“Zato joj je zvektuti dobar je su oboje nasilnici”, “Lažna kuma glumi mafijašicu mislila sam da je njanjava zla a vidim ova je ista ona”, “Kuma je prevarant težak, jedno obična uličarka i lazovčina, nadam se da je produkcija neće štititi nego raskrinkati sve laži i prevare iz kojih sada hoće da se izvuče”, “Kuma će tek da pokaže svoje pravo lice” – samo su neki od komentara.

Detaljnije u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh