Film i TV

“VRATIT ĆE SVE, PRODAJE AUTO!” Oglasio se Dalilin otac – Huso očajan zbog Hajpove tužbe

Upravo za taj automobil, Dalila je dobila nekoliko plata unaprijed, prema tvrdnjama direktora televizije.

Dalila i Huso - screenshot

Dalila Dragojević nedavno je dobila otkaz na televiziji Hajp, a kako je direktor te televizije Saša Mirković otkrio, Hajp produkcija će od nje potraživati novac na sudu, budući da, prema njihovim riječima, nije ispoštovala ugovor koji je potpisala.

Mirković je otkrio da je Dalila dužna određenu svotu novca, koju je navodno tražila unaprijed u vidu 15 mjesečnih plata na toj televiziji, kako bi mogla da kupi sebi automobil, a navodno, nakon otkaza je obećala da će pare vratiti, međutim, to se još uvijek nije desilo.

Hajp je kontaktirao njenog oca Husa Mujića, koji nije krio da je njegova kćerka dužna, a potom istakao kako je on pošten čovjek i da smatra da njegova mezimica mora Mirkoviću vratiti sve što duguje.

– Pa šta će, nego da vrati… Juče sam ja pričao s njom o tome baš kad sam pročitao šta je on rekao čovjek, treba da se ispoštuje (Saša Mirković prim. aut.), hvala mu što je dao. Biće vraćeno sve, prodaje i ova kola, polako vratit će sve, nema odjednom da mu da – pričao je Huso, piše Srbija danas.

Detaljnije poslušajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh